آنتی هیستامین های قدیمی فرد را خواب آلوده ساخته و عملکرد وی را در محل کار و مدرسه و همچنین حین رانندگی تحت تاثیر قرار می دهند. از دکتر خود در این باره که کدام آنتی هیستامین ها خواب آورده نیستند سوال نمائید.
قطره های چشم خود را درون یخچال نگهداری نمائید؛ زیرا در صورت خنک بودن قطره، تسکین خارش سریعتر خواهد بود!
هوا را از بینی خود خارج کرده و سر خود را اندکی رو به جلو خم کنید. با دست راست خود که اندکی به سمت دیواره بیرونی بینی نشانه رفته (از دیواره میانی بینی دوری کنید) اسپری را به درون سوراخ چپ بینی تان بزنید. سپس اسپری را با دست چپ خود گرفته و به درون سوراخ راست بینی تان بزنید. حال صورت خود را به سمت بالا گرفته و به مدت یک دقیقه به سقف نگاه کنید. نیازی به استنشاق (به داخل کشیدن) پرقدرت اسپری اِعمال شده نمی باشد.
از مصرف اسپری های بینی که حاوی مواد ضد احتقان هستند به مدت بیش از 3 تا 5 روز اجتناب نمایید. این اسپری ها در ابتدا گرفتگی بینی را تخفیف می دهند ولی پس از چند روز تاثیر عکس گذاشته و در نتیجه منجر به انسداد مجدد بینی می شوند.
شستشوی بینی می تواند به پیشگیری از بروز علائم آلرژی و همچنین کاهش آنها کمک کند. در این روش مجاری بینی با استفاده از یک محلول نمکی که مخاط و آلرژنها را می زداید و پوشش داخلی بینی را مرطوب می سازد مورد شستشو قرار می گیرند.
اگر مبتلا به رینیت آلرژیک بوده و علائم نشانگر آسم را مانند تنگی نفس، سرفه های مکرر و صدای خس خس در قفسه سینه خود دارید و پزشک شما را از حیث ابتلا به بیماری آسم مورد معاینه قرار نداده است از وی بخواهید بررسی های لازم را در این خصوص انجام دهد.
در روش ایمنی درمانی نسبت به آلرژی، به سیستم ایمنی آموزش داده می شود تا بتواند آلرژنهایی را که آغازگر علائم بیمار هستند تحمل نماید. این نوع درمان می تواند برای شما نیز سودمند واقع شود لذا از پزشک متخصص آلرژی خود بپرسید که آیا این روش درباره شما قابل اجراست یا خیر.